fbpx

Toppan af Danmark

 
Dana Cup afholdes i Hjørring området i Toppen af Danmark, som gennem generationer har været et yndet feriested med sin særprægede natur, den landstrakte kystlinje og det altid nærværende hav. I Toppen af Danmark bliver du mødt af gæstfrie mennesker, smukke landskaber og herlige, hvide badestrande. Kun få kilometer fra fodboldbanerne finder du spændende aktiviteter for hele familien. Og her finder du nydelse i kunst, shopping, gastronomi og wellness.

Neden for finder du links til byerne i Toppen af Danmark, så du kan finde oplysninger om aktiviteter, attraktioner og begivenheder; for der er mange muligheder for oplevelser i Toppen af Danmark mellem kampene.

Toppen af Danmark - klik her

Hjørring
Hjørring er Vendsyssels gamle kulturhovedstad, som tager i mod sine gæster med shopping, caféliv, museer og masser af oplevelser, bl.a. Hjørring Classic, revy og teater. Med sine mange specialforretninger, shopping-centret Metropol og et bredt udbud af supermarkeder er der altid basis for at gøre en god handel i Hjørring. Samtidig er det en særdeles hyggelig handelsby med indbydende gågader, pladser og masser af stemning. Blandt andet på P. Nørkjærs Plads venter der en kunstnerisk oplevelse. 
Find inspiration til jeres besøg i Hjørring her

Lønstrup
I Lønstrup præges bybilledet i høj grad af kunsthåndværkernes mange gallerier og arbejdende værksteder. Her kan du også opleve den barske natur, hvor Vesterhavet langsomt æder den klint, som byen ligger på. Rubjerg Knude er den højeste og vildeste del af Lønstrup Klint og nu er det atter muligt at komme op i det delvis tilsandende Rubjerg Knude Fyr via en ny indvendig trappe.
Find inspiration til jeres besøg i Lønstrup her

Hirtshals & Tversted
Hirtshals er det perfekte feriemål for familien, der holder af naturen og gerne vil være aktiv i ferien. Her finder du kilometervis af lækre badestrande, nogle af landets bedste farvande til windsurfing og masser af muligheder for lystfisker både fra kysten og med turbåde. I Hirtshals finder du også Nordsøen Oceanarium - Nordeuropas største akvarium. I Tversted kan du komme tæt på naturen, nyde en tur på den brede strand og tage en tur til Tversted Plantage og Tversted søerne. Et besøg i Tversted er ikke slut, før du har besøgt det Blå Ishus og fået en lækker is med guf.
Find inspiration til jeres besøg i Hirtshals og Tversted her

Løkken
Badebyen Løkken ved Vesterhavet byder på sjove oplevelser for hele familien samt caféliv og hyggelig atmosfære. Her kan du nyde strandlivet på Danmarks bredeste strand, uanset om du ønsker at deltage i aktiviteterne på stranden eller søger freden og roen. I Løkken kan du shoppe i byens charmerende gader og nyde en menu på en af byens mange restauranter.
Find inspiration til jeres besøg i Løkken her

Aalborg
Besøg Aalborg - Nordjyllands hovedstad. Her kan I shoppe, nyde livet på den nye havefront eller springe i havnebadet til en kølende dukkert i Limfjorden.
Find inspiration til jeres besøg i Aalborg her

Skagen
Ved verdens ende, hvor de to have mødes, ligger den lille fiskerby Skagen. Den særlige stemning i byen, lysets der genspejles i havet og naturen præget af blæst og sand gør, at det altid er dobbelt nydelse at besøge Skagen. Byen byder på masser af kunst, et levende byliv og oplevelser for alle generationer 365 dage om året.
Find inspirtation til jeres besøg i Skagen her

Gourmetrestauranter
Hvis deltagere i Dana Cup, forældre, supporters osv. ønsker at prøve en speciel og fantastik madoplevelse ud over det sædvanlige, er der også rig mulighed for det i Nordjylland som råder over flere gourmetrestauranter. Det kan anbefales at besøge følgende restauranter:

• Restaurant Abstrakt (Hirtshals)
• Villa Vest (Lønstrup)
• Ruths Hotel (Skagen)
• Mortens Kro (Aalborg)

 

Pin It
SponsorBar