Køkken - Produktion
Under turneringen fremstiller Dana Cups køkken 140.000 måltider til deltagere og til de mange andre frivillige hjælpere.
Der serveres frokost og aftensmad fra mandag aften til lørdag frokost.
Morgenmaden bringes ud til og serveres på mange indkvarteringsskoler.
Som medhjælper i produktionen er du medansvarlig for fremstilling af 13.000 måltider to gange om dagen.
Produktionen udføres af et frokosthold og et aftenhold.
Køkkenet er en social afdeling, hvor alle hjælpere er velkomne. Når vi er færdige med dagens arbejde og der er ryddet op om aftenen, så samles vi på ”bænken” bag Hallen Park Vendia og får en øl eller sodavand.
Uge 30.
Mandag kl. 10.00 – lørdag kl. 15.00.
Frokostvagterne: 08.00 – ca. 14.30.
Aftenvagterne: 13.00 – ca. 20.00.
Antal timer: Aftales med den ansvarlige leder.
Krav: Der er krav om oplæring inden start.
Registrér dig her