Vi skal nok være klar

12. maj 2015
ny stadium

Foto: Hjørring Stadion

Vi skal nok være klar

 

Fristen for tilmelding til Dana Cup 2015 er udløbet. Vi bliver så mange som aldrig tidligere. 1.139 hold er tilmeldt, men vi bliver nok lidt færre. Erfaringen viser, at nogle falder fra, men vi er overbevist om, at der bliver deltagerrekord, når der spilles Dana Cup fra mandag den 20. juli til lørdag den 25. juli 2015.

Der blev sat rekord i 2014 med 1.011 hold fra 45 nationer. Som det ser ud nu, er der altså 1.139 hold fra 49 nationer.

Vi ved, at en rekord stiller store krav til os alle, og der er mange ting, der skal være færdige, til I kommer. Det bliver nemlig ikke kun et rekordår. Det bliver også en næsten ny Dana Cup.

Håndværkerne arbejder på højtryk i disse dage for at gøre en ny kæmpespisehal og et nyt stadion klar til at tage imod.

Spiseteltene i det centrale Dana Cup-område erstattes af en 2.500 kvadratmeter stor hal – FiberHallen - hvor spillerne to gange hver dag skal ind til god og nærende mad.

Og på Hjørring Stadion er en flot, ny tribune med omklædningsfaciliteter ved at blive gjort klar til Dana Cup-indmarchen og finalekampene.

Det er krævende at gennemføre disse Facelifts i sportsområderne, men vi er ikke i tvivl om, at det bliver flot, og at der bliver storslåede faciliteter til at bringe gode, gamle Dana Cup-traditioner videre i.

Alt arbejdet bliver også nået, så vi skal nok være klar til I kommer!

Velkommen!

fiberhallen

Foto: FiberHallen

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down