Skarp fokus på kvaliteten

21. jul 2015
Stoerste2015

 Skarp fokus på kvaliteten

 Med 1089 hold fra det meste af verden bliver Dana Cup 2015 den største nogen sinde. Og det glæder naturligvis direktør Jette Andersen.

- Vi er selvfølgelig utroligt glade for og tilfredse med, at så mange hold ønsker at komme til Hjørring for at spille fodbold i en atmosfære præget af venskab og fair play. Vi er også meget glade for, at det endnu engang lykkes for os at sætte en bemærkelsesværdig rekord i forhold til antallet af tilmeldte hold, som er næsten 100 flere i år end i 2014. Men det er vigtigt for os at understrege, at antallet af hold ikke er det afgørende for Dana Cup, fastslår Jette Andersen, der tilføjer, at Dana Cup siden 2011 er vokset med i alt 43 procent.

- Selv om vi nu har nået næsten 1100 hold og sætter rekord for fjerde år i træk, er det vigtigt for os fortsat at kunne tilbyde alle hold den samme høje kvalitet, som de er vant til. Mange af klubberne kommer til Dana Cup år efter år, bl.a. fordi de hygger sig, og fordi kvaliteten er høj – på spisestederne, på banerne og på overnatningsstederne – og fordi vi har forstået at følge med tiden og forny os, bl.a. med ny app til smartphone og tablet, med nye spændende events og med nye og endnu bedre forhold for et voksende antal medrejsende familiemedlemmer, siger Dana Cups direktør.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down