Fremtidens stjerner fra Dubai

21. jul 2015
Dubaifremtid

 Fremtidens stjerner fra Dubai

 Selv om fodboldklubben Future Star FC fra Dubai er ganske ny, er både spillere og ledere allerede vant til at bevæge sig i et internationalt miljø. Spillerne kommer nemlig for de flestes vedkommende fra en række forskellige lande i Asien, og Dana Cup er deres anden internationale fodboldturnering.

- Sidste år deltog vi en turnering i Beijing i Kina, og til december forventer jeg, at vi spiller med i en turnering i Goa i Indien, siger headcoach Russell Rosario, der ikke afviser, at Future FC kan finde på at vende tilbage til Dana Cup for at få endnu mere international erfaring. I år deltager Future Star FC med et pigehold i Klasse G16 samt to drengehold i klasserne B16 og B17.

- Future Stars FC er en ny klub i Dubai. Den blev stiftet i 2012 som en fodboldklub for drenge, men i 2014 tilbød vi også fodbold for piger, fortæller Russell Rosario, der er leder af en delegation på i alt 40 personer fra det næststørste af de syv emirater, der tilsammen udgør De Forenede Arabiske Emirater.

Spillere og ledere kommer fra mange lande i Asien. Børnene går på forskellige skoler i Dubai-området, og de fleste af forældrene arbejder i servicesektoren, mens andre driver selvstændig virksomhed. Future Star FC er med til Dana Cup for første gang, men det er ikke første gang, klubben deltager i en store, international fodboldturnering.

Ledere og spillere betaler selv om rejserne til de internationale fodboldturneringer.

- Vi har enkelte sponsorer,men ellers betaler vi rejserne af egne lommer, smiler Russell Rosario.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down