Nye, dyre fodboldstøvler hitter

22. jul 2015
Sportsmaster2015

 Nye, dyre fodboldstøvler hitter

 For fodboldglade drenge og piger er Sportstmasters store telt på Dana Cup det rene Slaraffenland. Ikke mindst i år, hvor en række nye produkter er så nye, at de end ikke er på hylderne i mange af de lande, som gæster Dana Cup. Det gør natuyrligvis besøget i teltet endnu mere spændende.

- Vi kan f. eks. som nogle af de første præsentere Real Madris helt nye spilledress, lige som de nye støvler fra Adidas, der kombinerer egenskaberne til græs og kunstgræs, også er helt nye. Endelig har Nikes nye Mercurial Superfly-fodboldstøvler verdenspremiere netop i dag, fortæller butikschef Malene Jensen, der tilføjer, at ikke mindst de dyreste fodboldstøvler til mere end 2000 kr. er det helt store hit hos spillerne.

I Sportsmasters tekstiltrykkeri er der i bogstaveligste forstand tryk på. Køen for at få fingre i de specielle Dana Cup t-shirts og sweatshirts er lang hele dagen, og bag disken bliver der knoklet på højtryk for at klare efterspørgslen.

- Vi har rigtigt travlt, og vi får hele tiden besøg af masser af glade og positive kunder. Der er en god stemning i teltet, og alle opfører sig pænt, smiler butikschefen.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down