De første rejser snart hjem

23. jul 2015
Transport2015

 De første rejser snart hjem

 Mens de fleste formentlig synes, at Dana Cup næsten lige er begyndt, så har de første hold allerede bestilt hjemrejse fredag. I alt skal transportafdelingen under turneringen klare hjemrejse for 7000 personer, hvor lørdag bliver den helt store hjemrejsedag.

- Lørdag har vi sørget for hjemrejse for 4900 spillere og ledere, og det er det største antal nogen sinde, fortæller leder af transporten, Jørgen Nielsen.

- På et tidspunkt lørdag formiddag har vi 40 busser på vejene på én gang, og tilsvarende igen lørdag aften. Om søndagen sender vi omkring 2000 hjem. Nogle få hold rejser hjem mandag, mens de sidste første tager afsked med Hjørring tirsdag morgen, siger Jørgen Nielsen, der beder om, at alle på overnatningsstederne er tålmodige.

- På grund af det meget store deltagerantal i år, oplever vi usædvanlig stor aktivitet på vejene. Det betyder, at vores busser eksempelvis har svært ved at komme fra Ths. Morildsvej til Ringvejen, men man kan være rolig: Vi skal nok komme ud på skolerne i god tid, så alle når deres færger, beroliger lederen af Transporten.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down