Kun én hollandsk klub deltager

23. jul 2015
Holland2015

 Kun én hollandsk klub deltager

 H.C.S.C. er den eneste klub fra Holland, der har sendt hold til dette års turnering. Det er både et B15 og et B17 hold. På grund af turneringer i hjemlandet og i nabolande, er det ikke mange hollandske klubber, der finder vej til Dana Cup. H.C.S.C. har dog tradition for at deltage.

- At spille fodbold til Dana Cup giver spillerne en helt anden udfordring. Særligt de skandinaviske hold har været svære at spille mod på grund af deres fysik. I Holland er der mere fokus på den taktiske og tekniske side af spillet, siger Tim Kuurman, der er træner for B15-holdet.

- Men det har kun været en god oplevelse for gutterne at spille mod en anderledes type modstandere. Holdet har løbende udviklet sig og skabt sig en ny måde at spille på efter at have mødt flere fysisk spillende hold.

Torsdag formiddag blev det dog til et snævert nederlag for klubbens B15-hold i første knockout-runde i A-slutspillet. Spillerne har nu planer om at støtte klubbens andet hold, men der skal selvfølgelig også være plads til at slappe af og gå på diskotek.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down