Kanon-effektiv boldtræning

24. jul 2015
Goal

 Kanon-effektiv boldtræning

 Med en boldkanon som et helt centralt element, har cheftræner i Fortuna Hjørring, Brian Sørensen, skabt et unikt træningsmiljø, hvor spillerne oplever mange flere boldberøringer på kortere tid. Det betyder, at Goal Station, som komplekset kaldes, bliver en særdeles effektiv træningspartner.

- Jeg har igennem længere tid analyseret vores træninger og kunne konstarere, at vi i gennemsnit kun havde 153 aktioner med bolden på et træningspas. I forbindelse med arbejdet med min P-trænerlicens har jeg udviklet et fleksibelt system, som kan benyttes af spillerne, uanset hvilken position de spiller på banen. Spillerne kan benytte de aktive bander til pasninger, mens boldkanonen sender boldene afsted med et forudbestemt interval, med en fast fart og højde. Rammerne spillerne ikke målet, vil et udspændt net sende bolden tilbage på banen, således at vi er fri for at bruge tid på at lede efter boldene, påpeger Brian Sørensen, der har besøgt Fenerbache i Tyrkiet, hvor der allerede har vist sig interesse for systemet til holdets akademi.

- Jeg tror, at Goal Station især vil være interessant på de mange fodboldakademier rundt om i verden, hvor man investerer i de unge talenters udvikling, siger Brian Sørensen.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down