På jagt efter svar

24. jul 2015
Epinion2015

 På jagt efter svar

 Mens spillerne jager sejren i finalkampene på banerne, er tre par interviewhold ved siden af banerne ved pt. på at jage efter meninger og oplysninger blandt publikum, spillere og trænere. Det er markedsanalysevirksomheden Epinion der er i gang med en dybdegående spørgeskemaundersøgelse blandt alle Dana Cup-deltagere for at få nøje tal på, hvordan og hvor de bruger deres tid og penge på deres turneringsrejse og ferietur til Hjørring.

På trods af at undersøgelsen lige er startet, hersker der dog allerede nu ikke tvivl om at Dana Cup er en unik event.

„Jeg har snakket med vore interviewere i dag, og de har ikke fået et eneste nej. Som regel når man laver disse spørgeskemaundersøgelser, er der mange der ikke ønsker at deltage. Dette er dog langt fra tilfældet her. Kun når de lige har skulle varme op eller spille kamp, har de sagt nej. Det siger rigtige meget om deltagerens interesse i turneringen og den unikke stemning man oplever ved Dana Cup," siger Epinions medarbejder, Mikkel Kabel, der selv måtte indrømme at han overrasket over turneringens størrelse.

Ved hjælp af undersøgelsens resultaterne satser Dana Cup stærk på, at man også i fremtiden vil kunne opfylde deltagernes behov og forsætte udviklingen med at endnu bedre turnering.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down