Et unikt norsk hold

25. jul 2015
uniktnorsk

 Et unikt norsk hold

 Den norske fodboldklub Freidig SPK har i år sendt otte hold til Dana Cup. Et af holdene skiller sig ud fra de øvrige. Det drejer sig om pigeholdet i G13-rækken. Her har man nemlig valgt at danne et mix-hold, der består af søskende fra de ældre Freidig-hold, venner af disse og enkelte spillere fra naboklubber i Trondheim.

- De sidste tre sluttede sig til træningen i Lønstrup dagen før den første kamp, og selv om det er blevet til tre nederlag, så er humøret højt hos pigerne. Formålet med mix-holdet er nemlig, at pigerne skal have det sjovt og skabe nye venskaber, fortæller træneren Peter Ibsen.

Med et blink i øjet tilføjer han, at spillerne har fået ordre på at hygge sig og spise en masse slik op til den næste kamp.

- Det er endda første gang, at pigerne spiller med 11 på banen. Enkelte havde ikke engang spillet fodbold før turneringen, men nu har de fået lyst til mere. Desuden er det en måde at få aktiveret de mindste søskende på, tilføjer han.

Det er hverken første eller sidste gang Freidig SPK laver sådan en sammensætning. Man har i de seneste år sendt mixede hold af sted til Dana Cup, Norway Cup og Gothia Cup, hvilket fortsætter.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down