Featured Team Interview 27

31. mar 2016
richmond

Foto: Richmond Park FC

Richmond Park FC fra England - B15, G13 og G12

 

Fortæl os kort Historien om din klub / dit hold?

Vores klub blev stiftet i 2014 med ét drengehold, men så voksede den allerede den følgende sommer til også at omfatte tre pigehold. Næste år udvider yderligere. Så begynder vi med at køre en mini-fodbold skole for 6-9 årige. Vores klub henter sine spillere fra Richmond Park området i det sydvestlige London.

Er det dit første gang I deltager i Dana Cup, eller hvor mange gange har jeres klub deltaget?

Vores drenge deltog i Dana Cup sidste år og havde en fænomenal oplevelse! Jeg tror, at for mange af dem, var det den bedste uge i deres liv, ikke bare hvad angår fodbold, men også socialt. Spillerne fik venner, som de stadig i dag er i kontakt med. For os er Dana Cup årets højdepunkt, og det er en stor belønning ovenpå en lang, hård engelsk fodboldsæson.

Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2016?

Hvad angår drengene, vil vi gerne nå længere end sidste år, hvor vi tabte på straffespark i tredje knockout-runde i B-rækken. Forventningerne til vore pigehold - G12 og G13 – er høje. Det fascinerer os at se, hvordan de matcher de andre internationale hold. De kan komme langt! Det vigtigste er dog, at alle har en fornøjelig uge i Danmark og at spillerne og lederne skaber minder for livet.

Tjek Richmond Park FC her Facebook her Instagram her og Twitter her

Richmond Park FC, James Tavendale - Velkommen til Dana Cup 2016.

richmond1

Foto: Richmond Park FC

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down