Featured Team Interview 28

08. apr 2016
Pantera Russia

Foto: Pantera fra Rusland

Pantera fra Rusland - G12

 

Fortæl os kort Historien om din klub / dit hold?

Vores hold blev oprettet i skole nr. 31 i byen Kostroma i Rusland. Jeg arbejdede der som idrætslærer. Det russiske fodboldforbund arrangerede en fodboldturnering mellem skolerne, og vi besluttede at deltage. Jeg samlede nogle hurtige og elegante piger. Selv om vi stillede op til vores første turnering uden træning og rutine kom vi på 2. pladsen. Så gik det op for mig, at det var nogle dygtige piger, der havde en fremtid med godt fodboldspil. Jeg bad dem om at tænke over det i en måned. Hvis de ønsker at fortsætte med at spille fodbold, ville jeg gerne træne dem. To dage senere kom de tilbage og sagde, at de gerne ville spille fodbold. Der var seks med til vores første træning. Nu er der 12. I vores by er der ingen pige-fodboldhold. Vi må tage til andre byer for at spille organiseret fodbold. Det er vores drøm at udvikle kvinde-fodbold her i byen og i regionen. Dana Cup- begivenheden, hjælper os med til at drømmen kan gå i opfyldelse!

Er det dit første gang I deltager i Dana Cup, eller hvor mange gange har jeres klub deltaget?

Det er første gang, vi er med ved Dana Cup, og det er vores første tur til Europa i det hele taget. Vi er meget taknemmelige for og ser virkelig frem til at komme til Danmark.

Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2016?

Vi håber på, at opnå venskab med drenge og piger fra hele Verden. Det er også vores ønske, at der er mange, som får kendskab til os, når vi gerne vil promovere kvinde-fodbold. Jeres turnering hjælper os med at få drømmen til at gå i opfyldelse, så der snart er mange kvinde-hold i Kostroma.

Tjek Pantera her

Pantera, Vasili Krylov - Velkommen til Dana Cup 2016.

Pantera Russia1

Foto: Pantera fra Rusland

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down