Jockey’en bærer OL-faklen

31. maj 2016
jockey

Foto: Jockey'en - José Guimarães Junior – får altid en hjertelig velkomst hos Dana Cup. Her stå han som nr. to fra venstre ved siden af Dana Cups direktør Jette Andersen. Til højre er det markedsansvarlig Alison Leigh Forman, der glæder sig over besøget fra Brasilien. Der vil også være glæde, når Jockey'en i år dukker op efter at opgaven med den olympiske ild er løst. 

Jockey'en bærer OL-faklen

 

En kære gæst på Dana Cup "Jockeyen" José Guimarães Junior har opnået en stor ære i sin hjemby Sao Paulo i Brasilien. Den 24. juli skal Jockey'en bære den olympiske ild på dens vej til åbningsstadion i Rio de Janeiro.

260 personer i staten Sao Paulo er udset til denne hæder.

Selv siger Guimarães:

- Denne ære er dedikeret til alle dem, der samarbejder med mig om mit arbejde, og især til børn, der levede og lever med mig."

På Dana Cup frygtede vi en overgang, at Jockey'en ikke kunne nå frem til Hjørring på grund af "jobbet" i Brasilien, men fra Sao Paulo meddeles det, at José Guimarães Junior er tilbage på Dana Cup med sine drenge fra Clube Pequeninos do Jockey.

Hjemme i Brasilien driver Jockeye'n sin klub med spillere, der hentes fra storbyens fattigste kvarterer. Det er et stort socialt og sportsligt arbejde. Han har i de 27 år deltaget i Dana Cup og bragt flere unge, der har udviklet sig til store spillere. Bl.a. har Ze Roberto i 1987 og Julio Baptisda i 1993 betrådt græsset i Hjørring.

Rio 2016

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down