Direkte TV fra Dana Cups åbning

24. jul 2017
brochure2015

Direkte TV fra Dana Cups åbning

 

Dana Cup justerer tiden og indleder åbningsceremonien en halv time senere - se tidsplan for åbningsarrangement her

Når deltagerne i Dana Cup 2016 ankommer til Bredbånd Nord Arena for at deltage i åbningsceremonien, mandag den 25. juli kl. ca. 20:10, er det en halv time senere end tidligere år.

Årsagen til forskydningen er, at TV2 Nord vil transmittere live fra optog gennem byen og fra åbnings-arenaen. Med den halve times forskydning, kan fjernsynet være med live, når der kl. 19:30 startes fra HALLEN Park Vendia, og transmissionen fortsætter efter nyhedspausen.

Der bliver således i år mulighed for at sidde hjemme i egen stue, hvad enten det er i Hjørring, i Sao Paulo, Lima, Stavanger - ja, over hele Jorden - er der mulighed for at opleve Hjørrings store begivenhed. Den farverige og festlige åbningsceremoni, er en tradition, der sætter Dana Cup-deltagerne og hele området i det rette sommerhumør.

Det er dog ikke TV2 Nords transmission, der når så langt ud.

Dana Cup arbejder, ligesom de seneste år med Livestreaming fra åbningen.

Turneringens samarbejdspartner, Gistrup Film, møder op med et talstærkt hold og yderst fleksibel teknik, som muliggør, at man kommer tæt på begivenheden i hele området.

Gistrup Film producerer fra hele arrangementet og sender det straks rundt til hele Verden via internettet.

- Det er mange forældre og pårørende fra selv de fjerneste egne, der følger børnenes oplevelser i Hjørring. Det viser registrerede målinger fra de seneste år, sige Dana Cups direktør Jette Andersen.

- For os er det af stor betydning, at så mange rundt om i Verden er med i oplevelserne omkring Dana Cup. Det er jo en turnering, der er med til at knytte Verdens ungdom sammen på en meget positiv måde.

Hos Dana Cup føler man, at forskydningen af starttidspunktet – selv om det er tilskyndet af TV - er en fordel for deltagerne, der får bedre tid til de sidste forberedelser. Det har ofte været hektisk, når der skulle indkvarteres og spises inden åbningen.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down