Oplev Dana Cup fra centrum

30. jun 2016
hytte

Oplev Dana Cup fra centrum og aftale en træningskamp

 

Håndværkere har haft travlt med at istandsætte det herlige bo-område - Hyttebyen - midt i Dana Cup-området. Der er købt nye, tykke madrasser og anskaffet nyt sengelinned. Opholdsrummet har fået en omgang maling, og der er sat nye møbler ind. I området er der opstillet nye havemøbler mm. Alt dette betyder, at Hyttebyen er et herligt udgangspunkt midt i Dana Cup-området . Her kommer man helt tæt på og lever med i Dana Cup 2016!

Hytterne har plads til 2, 4 og 6 personer, og der er stadig nogle ledige. Men det haster, hvis I vil sikre jer et miljøfyldt udgangspunkt for jeres Dana Cup-uge.

Gå ind her og foretag bestilling!

Hytterne er i øvrigt en god mulighed, hvis man ønsker at komme til Dana Cup lidt tidligere eller rejse hjem lidt senere.

Der er rigtig mange, som bruger deres ferie i Hjørring op til turneringsstart. Flere ønsker en træningskamp i disse dage. Brug vores "Træningskampe-forum" på vores Facebookside til at lægge jeres ønsker om træningskampe ind.

Her samles alle som ønsker en eller flere kampe. I aftaler internt uden omkostninger for nogen. Alle vores baner er til rådighed for træningskampe - I skal bare tage den først ledige.

hytte1

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down