Hjørring bakker massivt op om Dana Cup

25. jul 2016
Arnebolt 2016 a

 Hjørring bakker massivt op om Dana Cup

 Den positive omtale, Hjørring får i forbindelse med Dana Cup, kan ikke købes for penge. Derfor er borgmester Arne Boelt da heller ikke et sekund i tvivl om, at Hjørring Kommune naturligvis skal bakke massivt op om verdens tredje største fodboldturnering for ungdomsspillere.

- I kommunen skal vi strække os rigtigt langt og være med til at sikre, at Dana Cup kan udvikle sig og fortsat vokse sig større og endnu mere professionel og dermed interessant for fodboldspillere fra hele verden, siger Arne Boelt, der selv går i spidsen for at være med til at eksponere turneringen. Mandag byder han således velkommen til to udvalgte hold, lige som han står for den officielle åbning mandag aften på stadion.

- Allerede fire måneder inden afviklingen af årets Dana Cup mødes kommunens medarbejdere med Dana Cup for at diskutere afviklingen af årets turnering. Efterfølgende mødes Hjørring Kommune med Dana Cup et par måneder efter for at evaluere årets turnering. For os er det vigtigt, at vi er på forkant med udviklingen, således at kommunen kan være med til at sørge for en sikker og spændende fodboldturnering. Vi har f. eks. stor fokus på sikkerheden og forstærker indsatsen i uge 30. Vi har deltaget i opførelsen af det ny halkompleks i Park Vendia, således at spillere og ledere nu kan indtage deres måltider i sikre og tidssvarende omgivelser, som bruges til sport i det daglige, og som er forberedt til Dana Cup i uge 30. På kommunens skoler har vi åbnet for endnu flere lokaler, som spillerne kan overnatte i, og vi er i det hele taget parat til at strække os langt for at både Hjørring og Dana Cup fortsat kan udvikle sig, fastslår borgmesteren.

- Nogle mener, at det må koste kommunen en masse penge. Nej, overhovedet ikke. Vi investerer i kendskab, og uanset hvor jeg kommer i officielle ærinder, møder jeg mennesker, der kender Hjørring og Dana cup, siger Arne Boelt.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down