Skaffer plads til 826 hold

26. jul 2016
skafferpladsartikle

 Skaffer plads til 826 hold

 Selv om Bob Andersen har skaffet overnatning til 826 hold under årets rekordstore Dana Cup ser han hverken stresset eller nervøs ud.

- Indkvarteringen er ikke en flaskehals i forhold til, at Dana Cup kan vokse og stadig tilbyde høj kvalitet for både spillere og ledere. I år har vi taget Løkken Skole og privatskolen i Hundelev i brug, lige som vi igen råder over Hjørring Private Realskole, som sidste år var under renovering. Endelig har vi også placeret hold på den bynære musikskole tæt ved centrum, fortæller Bob Andersen.

- Vi oplever en helt fantastisk opbakning hos Hjørring Kommune, og vi kan ikke rose samarbejdet nok. Mange nye muligheder viser sig, og jeg er sikker på, at hvis vi var blevet spurgt for fem år siden, om vi kunne skaffe overnatning til yderligere 400 hold, ville de fleste formentlig have rystet på hovedet.

- Men i år har vi praktisk talt ingen hold på gymnasiet på grund af renovering, så her bliver der næste år plads til 40 hold. Hjørring Private Realskole er i gang med at renovere en ældre bygning, som er blevet tilkøbt, og også her kan der måske blive plads til yderligere hold, så indkvarteringen kan godt følge med en øget efterspørgsel, smiler Bob Andersen, der også har tæt samarbejde med 15 hoteller og vandrerhjem samt kan tilbyde overnatning i Dana Cups eget sportscenter mere flere end 100 sengepladser.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down