Går ikke på kompromis med kvaliteten

27. jul 2016
kompromisartikle

 Går ikke på kompromis med kvaliteten

 Siden 2011 er deltagerantallet ved Dana Cup vokset med 51 pct., og selv om der tidligere år har været røster fremme om, at nu kunne turneringen ikke blive større, så er der hvert år skaffet baner og sovepladser til flere og flere deltagere.

- Jeg tror personligt, at vi kan afvikle en Dana Cup med op mod 1200 hold, men for mig er det ikke vigtigt, at vi nødvendigvis vokser og vokser for hvert år. For mig er det vigtigste, at vi fortsat kan tilbyde alle spillere, ledere og medrejsende familier den høje kvalitet, som Dana Cup er berømt for, og som er medvirkende til, at klubber kommer igen år efter år, fastslår direktør for Dana Cup, Jette Andersen.

- Dana Cup er en Hjørring-begivenhed. Hjørring By og Hjørring Kommune, og vi må aldrig blive så store, at vi ikke kan være i Hjørring Kommune. En af vores kvaliteter er, at vi kan tilbyde gratis transport, bespisning i moderne rammer og en utroligt veltilrettelagt turnering, hvor vi i vid udstrækning tager hensyn til klubbernes ønsker. Det er kvaliteter, som betyder, at op mod 75 pct. af vores deltagende klubber gerne kommer igen, og derfor skal vi selvfølgelig aldrig gå på kompromis med kvaliteten, understreger Jette Andersen, der ikke tøver med at pege på medarbejderne som en arrangementets stærkeste sider.

- Vi oplever en fantastisk opbakning hos de mere end 1000 frivillige, der stiller op gang på gang og knokler i mange timer hele ugen. Det er dels vores egne spillere i Fortuna Hjørring, og det er dels medlemmer fra en bred vifte af foreninger, der tjener en skilling ved at stille arbejdskraft til rådighed i uge 30. For rigtig mange af klubberne bliver det faktisk til ganske mange penge, som er en vigtig del af klubbens årlige indtægt.

- For mig er det også vigtigt, at Dana Cup ikke bliver større, end at det sociale sammenhold, der opstår blandt de mange medarbejdere, kan fortsætte og styrkes endnu mere. Mange af dem, som hjælper, er mennesker, som vi ikke kender. Mange har endda slet ikke noget med fodbold at gøre. De kommer, fordi det er blevet en tradition, og fordi det er blevet en livsstil for dem at stille op i uge 30.

- Og så er det naturligvis også afgørende, at vi fortsat kan have et tæt og konstruktivt samarbejde med Hjørring Kommune. Vi oplever en helt fantastisk opbakning fra hele organisationen og ikke mindst fra borgmester Arne Boelt, der gerne stiller sig selv i spidsen for indsatsen, påpeger Jette Andersen.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down