Kampgejsten fra Island

27. jul 2016
thespiritartikle

 Kampgejsten fra Island

 Med successen af det islandske herrelandshold ved UEFA EM 2016 er den islandske kampånd blevet verdenskendt. Samme kampgejst kan man spore hos de islandske G14-piger fra Grótta FC fra hovedstaden Reykjavik. I går spillede de uafgjort i deres første kamp mod norske Skedsmo FK.

- Det var en god kamp med højt tempo, kunne træner Bojana Besic konkludere efter kampen. Dog har de to trænere Bojana Besic and Pétur Rögnvaldsson også måtte sande, at de islandske spillere lige skal vende sig til det varme sommervejr i Danmark, da der er en del koldere på Island.

- I år deltager vi med to hold henholdsvis i G13 og G14, forklarer den sympatiske Bojana Besic. De har været med til Dana Cup tre gange og har faktisk inden de overhovedet tog til Hjørring i 2014 først forhørt sig hos andre islandske fodboldklubber. Typisk deltager islandske hold nemlig enten i Gothia Cup, Vildbjerg Cup eller Dana Cup i Danmark

- Da vi skulle til lede efter en turnering, spurgte vi rundt blandt folk, der allerede havde været her og de anbefalede så Dana Cup. Folk fortalte, at organisationen var meget god med busser og indkvartering og derfor tog vi så chancen. Og da vi så for første gang kom i 2014 var det en kanon god oplevelse. Organisation og alt andet, føjer træner Bojana Besic, der er meget begejstret for årets gode baner.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down