Peru tager imod Dana Cup

04. jun 2013
peru-welcome

Foto: Dante Mandriotti, Jette Andersen, Alison Leigh Forman og to drenge fra Cantolao.

Peru tager imod Dana Cup

 

220 sydamerikanske unge fodboldspillere dribler rundt i 28-30 graders varme på fire baneanlæg i Perus hovedstad Lima. De deltager i en af Sydamerikas mest prestigefyldte ungdomsturneringer Copa Amistad.

Spillerne kommer fra hele Sydamerika, og det er ensbetydende med, at der kan opleves noget af det mest elegante fodbold. Den oplevelse får Dana Cups internationale sekretær Alison Forman og den daglige leder Jette Andersen i disse dage.

Dana Cup-repræsentanterne har fået en fantastisk modtagelse hos sydamerikanerne og ikke mindst i organisationen af Copa Amistad, hvis præsident Dante Mandriotti - Kiko - tager med rundt og præsenterer Dana Cup-folkene for de mange klubledere.

Ligegyldigt, hvor danskerne kommer frem udvises enorm interesse for Dana Cup, og der bliver givet udtryk for, at Dana Cup skal være målet for de unge fodbolsspilleres store oplevelse, selv om sydamerikanerne må indstille sig på lidt køligere forhold, når de rykker på banen i Hjørring.

- Det er nogle helt igennem fantastiske kontakter, vi får på den her måde. Jeg kan selvfølgelige ikke sige, at det medfører mange flere sydamerikanske hold til Dana Cup. På den anden side tror jeg faktisk, at vi kan se positive resultater af besøget i år og næste år sige Alison Forman.

- Vi er meget glade for de sydamerikanske hold, som tilfører Dana Cup noget helt specielt seværdigt fodbold,siger Jette Andersen.

- Det er ligesom om, at vi ikke har oplevet en tilfredsstillende udvikling på Sydamerika i de seneste år. Derfor foretager vi altså et fremstød her i år. Ligesom Alison tror jeg på et positivt resultat af vore bestræbelser.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down