Inspiration hos Disney

04. jun 2013
Inspiration hos Disney

Foto: Kasper Poulsen, Jette Andersen og Leo Leite.

Inspiration hos Disney

 

Disney er mere end tegneseriefigurer. Det er også store forlystelsesparker, og så finder man i Orlando I Florida Disney’s Wide World of Sports Complex, der er nabo til parkerne.

Dana Cup-medarbejdere har været på besøg i det enorme sportscenter med 17 fodboldbaner og adskillige baneanlæg til andre sportsgrene.

- Det er imponerende, og vi blev inspireret til adskillige ting såvel hvad angår turneringsafvikling som aktiviteter uden for sidelinjen, siger Dana Cups chef, Jette Andersen.

- Vi er selvfølgelige ikke på niveau med Disney, men der er en række af de store ting, vi kan hente ind på niveau med de ting, vi arbejder med på Dana Cup.

Jette Andersen ser frem til det videre arbejde med de amerikanske ideer.

Det var salgsdirektør Leo Leite, fra Disney, der gav de tre Dana Cup-repræsentanter, Jette Andersen, indkvarteringschef Kasper Poulsen og kommunikationsmedarbejder Torben Vandsted den yderst inspirerende rundvisning og lektion.

Nu skal tingene viderebearbejdes i Hjørring. Det skal føre til, at Dana Cup-deltagerne i endnu højere grad føler, at den danske turnering er på et højt, internationalt niveau.

Disney Stadium

Foto: Leo Leite taler begejstret om sit anlæg, mens Jette Andersen Lytter. Græsset var flot, og de lette tribuner var meget interessante.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down