Foråret er på vej

04. jun 2013
Foraaret er paa vej

God påske

 

Nu er foråret på vej i lille Danmark og her på Nordeuropas flotteste fodboldanlæg er græsset ved at være grønt, - og det er ensbetydende med at tilmeldingerne til årets Dana Cup strømmer ind!
Uanset hvordan vejret er, kan du være sikker på altid at spille på perfekte baner.

International atmosfære i trygge omgivelser

Alle deltagere i Dana Cup har oplevet, at turneringen har en helt speciel international atmosfære. Med over 800 hold fra 45 forskellige lande er Dana Cup verdens mest internationale turneringer. Dit hold er garanteret kampe mod hold fra flere lande. De korte afstande mellem indkvartering og fodboldbaner og de trygge omgivelser er med til at gøre Dana Cup til noget helt specielt.

Dana Cup – med "internationale" grupper

Dana Cup er kendt for at være verdens mest internationale turnering, - med deltagelse af 90 % udenlandske hold. Dette betyder at I altid vil komme i pulje med hold fra flere lande.

Gratis Dana Cup transport

Hvis du vælger at ankomme en dag tidligere eller afrejse en dag senere, koster det ikke ekstra. Dana Cup kan hjælpe med at bestille ekstra måltider på skoler.

Alle hold, som betaler det normale A og B-bånd, og som ankommer med færge til Frederikshavn, Hirtshals, Århus eller Grenå, med tog til Hjørring eller med fly til Aalborg eller Århus, tilbydes gratis transport fra terminalen til indkvarteringsstedet og tilbage igen ved afrejse. 

Under turneringen sørger Dana Cups eget gratis transportsystem for, at du er uafhængig af privat og offentlig transport.

Kom og mød resten af Verden her i Hjørring.

Tilmeldingsfrist er den 1. maj - Tilmeld din klub her

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down