Hoteller og opgradering for holdene

26. okt 2016
dscapartments

Hoteller og opgradering for holdene

 

Flere og flere klubber laver Dana Cup til en familieudflugt og en årlig tilbagevendende tradition. Dana Cup kan derfor yde en stor service for forældre og andre pårørende, der ønsker at følge Dana Cup.

Alle de tilbud du finder på vores webside her, er på forhånd booket af Dana Cup, så al bestilling går gennem vores kontor.

Hotel er altid billigst via Dana Cup og der er rabat på D-bånd, hvis I booker hotel via Dana Cup.

Vi kan også være behjælpelige med opgradering fra skoleindkvartering (A-bånd) til indkvartering som I finder på vores web. Hvis jeres hold ønsker at opgradere, er det kun muligt på de steder, hvor der står ”Opgradering for hold” ved siden af indkvarteringsstedets navn.
 
Noget helt nyt er vores nye lejligheder på Dana Cup SportsCenter

1-værelses lejligheder til 4 personer. Lejligheden har bad og toilet, TV, Wi-Fi samt et mindre køkken. Prisen er DKK. 12.500 for 5 nætter fra mandag til lørdag. Ekstra nat koster DKK. 2.500 per døgn. Prisen er inkl. sengelinned, håndklæder samt morgenmad.
 
3-værelses lejligheder til 8 personer. Lejligheden har 2 soveværelse, bad og toilet, TV, Wi-Fi samt et mindre køkken. Prisen er DKK. 18.750 for 5 nætter fra mandag til lørdag. Ekstra nat koster DKK. 3.750 per døgn. Prisen er inkl. sengelinned, håndklæder samt morgenmad.
 
Der er desuden adgang til vores hyggelige nye tagterrasse, opholdstuer samt centrets vaske- og tørrerum.
 
Vores indkvartering bliver hurtigt udsolgt, så vent ikke alt for længe med at bestille!
 
Der kan bestilles ved at sende mail til soccer@danacup.dk Bob Knudsen Andersen er klar til at tage imod jeres bestilling og hjælpe med jer med at få booket det optimale ophold under Dana Cup 2017.
lonstrup
 
Foto: Siv Ulvestad

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down