På vej mod største Dana Cup?

04. jun 2013
Paa vej mod storste Dana Cup

På vej mod største Dana Cup?

 

Dana Cup 2013 ser ud til at blive en af de helt store turneringer, hvis ikke den største nogensinde.

Her, få dage inden tilmeldingsfristens udløb, har man passeret det antal hold, der deltog i den hidtil største turnering. I 2007 var 852 hold i kamp. Nu er der 864 på listen. Erfaringerne er dog, at nogle af disse hold bliver nødt til at melde fra i sidste øjeblik, men der kan også ventes en del tilmeldinger de sidste dage omkring fristudløb.

- Sidste år havde vi 832 hold i kamp, og det ser altså ud til, at der bliver endnu flere her i 2013. Men, vi er altid en smule skeptiske, indtil vi har det hele fuldstændigt på plads, siger Dana Cup-chefen, Jette Andersen.

- Jeg tror dog på, at vi får en fantastisk turnering i år. Ikke alene er der mange hold på vej, de kommer også fra 53 forskellige nationer.

Det sidste sætter vi meget stor pris på, da vi har det godt med at kunne benævne os selv som Verdens mest internationale fodboldturnering for ungdom.

Jette Andersen og hendes mandskab afventer nu med spænding de sidste dage omkring udløbet af tilmeldingsfristen.

Man er allerede på det rene med, at en meget stor turnering er på vej, og at det stiller store krav til arrangørerne og de mange hjælpere omkring Dana Cup.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down