Dana Cup har mistet Sin ceremonimester

18. dec 2016
JJ

Dana Cup har mistet Sin ceremonimester

 

Jens Jørgen Gaardbo Andersen død 67 år gammel.

Dana Cups ceremonimester gennem de seneste fire år er død 67 år gammel. Jens Jørgen, der døde pludseligt under et ophold i Rom, har med engagement og omhyggelighed varetaget den store opgave, at få alle de tilknyttede arrangementer omkring selve fodboldturneringen på Dana Cup til at fungere.
 
Efter i flere år at have dannet makkerpar med ceremonichef Søren Kærholm overtog Jens Jørgen, ved Sørens død, opgaven i 2013. Lige fra indmarchen mandag i uge 30 til sidste finalekamp om lørdagen havde Jens Jørgen ansvaret for, at ceremonierne og andet fungerede. Han lagde alle kræfter i de mange opgaver, og alle følte, at indmarchen på Bredbånd Nord Arena og finalerne med pokaloverrækkelse her samt mange arrangementer rundt om i Hjørring og Park Vendia i ugens løb var i trygge hænder.
 
Det var ikke kun i Dana Cup-ugen organisationen havde stor glæde af Jens Jørgens arrangementsekspertise. Senest varetog Jens Jørgen store opgaver i forbindelse med Fortuna Hjørring 50 års jubilæum i november.
 
Jens Jørgens organisationsstyrke blev ikke kun benyttet i Dana Cup. Han var også stærkt engageret i musikalske indslag i Hjørring, hvor man med en baggrund i KFUMs orkester og Bagterp Blæseorkester deltog i utallige hyggelige og opmuntrede musikalske arrangementer.
 
Jens Jørgen bliver savnet – først og fremmest i familien, men også i Dana Cup vil vi føle savnet.
 
Æret Være Jens Jørgens minde!

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down