Cuba begejstret over Dana Cup

01. feb 2017
cuba article2
Foto: Dana Cups direktør Jette Andersen, kunne konstatere stor presse-interesse, da hun var på besøg i Cuba, som gerne skal blive Dana Cups nation nr. 116 allerede i 2017.

Cubansk presse betragter den danske turnering som et eventyr

 

Der er ikke tvivl om, at unge cubanere kan få en stor oplevelse og hente mange gode erfaringer, hvis de deltager i Dana Cup. Vi håber, at det lykkes at skabe så tæt kontakt mellem Dana Cup og Cuba, at de unge får den oplevelse.

Journalist José Luis López Sado fra Juventud rebelde, den ene af Cubas to nationale aviser, viste meget stor interesse for at sætte unge fra Cuba sammen med unge fra resten af Verden omkring fodboldbanerne i Hjørring.

Den cubanske journalist fik lavet en aftale med Dana Cup-delegationen, som besøgte Cuba, for at sondere terræn og José Luis López Sado fik således gang i et exclusivt interview til sin søndagsavis. Det interview er er ikke alene nået Cuba rundt, men også distribueret til hele Verden via cubanske ambassader.

Fra Dana Cups side er der en konstant interesse for at føje nye nationer til deltagerstatistikken. Efter at der siden 2015 har vist sig en mere åben indstilling fra Cuba, har det været naturligt at arbejde på, at få cubanerne med som nation nr. 116 i Dana Cup.

jose

Foto: Fra interviewet i Havanna. Fra venstre direktør Jette Andersen, Dana Cup, journalist José Luis López Sado og markedschef Alison Leigh Forman, Dana Cup.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down