Dana Cup ændrede Adhithis liv

16. feb 2017
Thocks India

Dana Cup ændrede Adhithis liv

 

- Ved Dana Cup er der et meget højt konkurrenceniveau, og det betyder, at vi spiller i et meget udfordrende miljø! Så klart kom vurderingen fra Adhithi Rajgopala anfører hos det indiske hold "Amma FC". Hendes træner, Bikram Thockhorn, spurgte, hvorfor hun ønsker at vende tilbage til Dana Cup?

Adhithi Rajgopala var med for første gang i 2016, og hun kommer - sammen med sine holdkammerater - tilbage i 2017.

- Dana Cup var helt sikkert en kæmpe begivenhed i mit liv. Det var ikke kun fordi jeg lærte meget om fodbold. Det gav mig også mulighed for at møde forskellige mennesker fra adskillige lande, forstå deres kultur, skabe vedvarende venskaber, respekt, selvtillid og – ikke mindst – fik jeg en fantastisk oplevelse, siger Adhithi Rajgopala videre.

- Dana Cup er uden tvivl et vendepunkt i mit liv. Her oplevede jeg og indså, at Verden uden for trygge hjemlige omgivelser kan være hård og konkurrerende. Man må arbejde hårdt for at markere sig. Turneringen har ændret hele mit liv. Fodbold er blevet min profession, og jeg bevarer håbet om en dag at blive en international fodboldspiller, så jeg kan gøre mit land stolt!

For Dana Cup er det en positiv oplevelse, at en spiller som Adhithi opnår så meget, og ligefrem – takket være erfaringerne på Dana Cup - får ændret sit liv i en meget positiv retning. Fodbold er – på mange måder - et spil med perspektiv!

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down