Transport til og fra Dana Cup Hjørring

29. mar 2017
transporttilogfra

Transport til og fra Dana Cup Hjørring

 

Som I ved, tilbyder vi de Dana Cup deltagere, der betaler for A-bånd, gratis bustransport til og fra indkvarteringsstedet. Det omfatter deltagere som benytter:

- Færge i Frederikshavn, Hirtshals og Grenå.
- Fly til Aalborg og Aarhus
- Tog til Hjørring

Hvis det er nødvendigt eller I blot ønsker at benytte Billund, København, Hamburg osv. i forbindelse med jeres rejse til Dana Cup og I ønsker at benytte bus eller tog til/fra Hjørring kan vi hjælpe. Vi kan – efter ønske - bestille togbilletter to måneder tidligere end jeres forventede rejsedage. Kontakt os blot for yderligere information.

Her I 2017 tilbyder vi holdene mulighed for at komme på en ”Delebus liste” i forbindelse med disse betalte afhentningssteder. Det skal forstås således, at I kan melde jer til listen, hvor vi samler hold, der er interesseret i at dele en bus med andre. Det er en god mulighed for at reducere rejseomkostningerne. 

Når I tilmelder jer ”Delebus listen” og oplyser rejsetider mm. arbejder vi på, at matche jer med hold, der har tilsvarende behov. Hvis ikke det lykkes at sætte hold sammen, eller I ønsker at benytte tog eller egen bus, tilbyder vi stadig at organisere transporten.

Kontakt os, hvis I ønsker at komme på ”Delebus liste” eller hvis i ønsker assistance til jeres transfer - soccer@danacup.dk 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down