Ny aftale er et stort plus for Dana Cup!

07. apr 2017
Liverpool 1

Ny aftale er et stort plus for Dana Cup!

 

Dana Cup og Fortuna Hjørring har indgået en sponsor- og samarbejdsaftale med den verdensomspændende virksomhed inden for sportsbeklædning og -udstyr New Balance. Aftalen træder i kraft den 1. juli i år, og det betyder, at Dana Cup 2017 kommer til at bære præg af det nye samarbejde.

New Balance er sponsor for og samarbejdspartner med en række af Verdens største fodboldklubber, bl.a. Liverpool FC, der også er kendt for sit yderst avancerede fodboldakademi. Hvad træning angår er Liverpool FC eksponent for noget af det ypperste, og ifølge New Balance aftale med Liverpool, kan der disponeres over to af klubbens trænere på Dana Cup 2017.
 
Det betyder, at deltagerholdene på Dana Cup 2017 får en mulighed for at blive trænet, af eksperterne fra Liverpool FC. Man kan kvalificere sig til en træningslektion ved at deltage i en konkurrence, som i løbet af kort tid præsenteres på denne, Dana Cups hjemmeside!
 
En New Balance ambassadør og en af Liverpool FC’s legender dukker også op på Dana Cup i år, så vi kan give vores deltagere en ekstra oplevelse.
 
Hos Dana Cup er vi meget glade for den nye aftale med New Balance først og fremmest fordi den betyder, at vi kan give deltagerne endnu flere oplevelser og aktiviteter. Dana Cup bliver i endnu større udstrækning en uforglemmelig oplevelse for alle de, der deltager!
 
Her kan I se mere om Liverpool Football School
 
imageimageimage

 
 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down