Nu tæller vi ned

11. maj 2017
news 11.05

Nu tæller vi ned...

 

Sidst frist for tilmelding til årets turnering var den 1. maj, og vi er i dag lidt over 1.100 hold. Det er naturligvis helt fantastisk. Hvis nogen har glemt at tilmelde sig, eller er der nogen, som her til sidst har et stærkt ønske om at være med kan de kontakte os, og vi forsøger at finde plads.

Dana Cup Hjørring har gang i rigtig meget, bl.a. en ny international fodbold-camp ugen før Dana Cup. Den giver jer mulighed for at træne lige til det sidste, og I er klar til kampen om at nå toppen i Dana Cup. I skal bare straks melde jer her
 
Vores helt nye Dana Cup Academy åbner i august i Hjørring! Akademiet er det første af sin slags i Danmark. Her på Dana Cup Academy tilbyder vi danske og udenlandske, kvindelige fodboldspillere personlig udvikling med udgangspunkt i fodbolduddannelsen. Det er en uddannelse, som går hånd i hånd med anden mere traditionel ungdomsuddannelse. Det hele tilpasses den enkelte elev. I kan læse mere om Dana Cup Academy og uddannelsen her!
 
Men, allervigtigst er Dana Cup i Hjørring fra den 24. til den 29. juli. Det er ugen, hvor vi samler mere end 20.000 unge mellem 11 og 19 år – piger og drenge - til internationalt fodbold, når det er bedst!
Direktøren for Dana Cup, Jette Andersen, har dette budskab:
- Hele Dana Cup og Hjørring kommune gør sig nu klar til at tage imod gæster fra nær og fjern i de bedst mulige omgivelser. Vi gør klar til en uge med fantastisk fodbold, venskab på tværs af grænser og aktiviteter på sidelinjen. Det bliver en begivenhed, som I aldrig tidligere har oplevet, og som I aldrig vil glemme! 

Velkommen - alle sammen - til Dana Cup Hjørring 2017.

 
news 11.05 2

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down