Dana Cup med til at sparke bæredygtig udvikling videre

07. jun 2017
globalgoals
Foto: The Global Goals for Sustainable Development - læs mere her

Dana Cup med til at sparke bæredygtig udvikling videre

 

De store ungdomsfodboldturneringer, Dana Cup i Hjørring og Norway Cup i Oslo går ind i et netværks samarbejde med Eir Soccer, der arbejder sammen med FN, civilsamfundet, den private sektor og regeringer verden over for at danne platforme, der løfter tværgående dialog og handling for bæredygtig udvikling gennem fodbold.

De førende fodboldturneringer og organisationer står sammen om at bruge deres indflydelse og deres positive omdømme til at bidrage til opfyldelsen af FNs mål for bæredygtig udvikling.
 
De engagerede organisationer vil synliggøre fodbold- og sportsorganisationernes store potentiale som drivkraft for udvikling, og inspirere andre til at deltage og påtage sig et ansvar for at skabe bevægelse imod bæredygtig udvikling. Gennem projektet vil tusindvis af unge spillere, deres forældre og deres lokalsamfund bliver introduceret til Verdensmålene og de underliggende værdier bag Agenda 2030 dagsordenen.
 
Torsdag den 8. juni 2017 sættes projektet for alvor i gang i Oslo. Det er den norske statsminister Erna Solberg og den norske minister for EU, EØS og Nordisk samarbejde, Frank Bakke-Jensen, der fløjter til kamp. Fra Dana Cup deltager direktør Jette Andersen og Alison Leigh Forman i den norske hovedstad.
Der kan læses yderligere om projektet her

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down