100 pokaler ud til Verden

11. jun 2013
trophies

100 pokaler ud til Verden

 

Når den sidste finalekamp i Dana Cup 2013 spilles lørdag den 27. juli er der uddelt ikke færre end 100 store skinnende pokaler til vindere, toere og treere. Det er pokaler, der modtages med enorm begejstring og glæde, og det er pokaler, der kommer vidt omkring.

For Dana Cup vinderne er det en kæmpe-oplevelse at kravle op på det store podie på Hjørring Stadion, hvor pokalen overrækkes. Og ellevilde af glæde hæver vinderne de stor, tunge pokaler højt over hovedet, kysser de blanke sider og bryder ud i jubel.

Nu er nedtællingen til de store glædesscener i fuld gang. Rundt om i Verden – 50 nationer deltager i årets Dana Cup – er de sidste forberedelser i gang inde rejsen går mod Hjørring. De 20.000 unge fodboldspillere kommer fra alle verdenshjørner. Og fra den tidlig morgen tirsdag den 23. juli starter pokaljagten.

Det er stort at få pokalen på Hjørring Stadion, og for rigtig mange er det mindst lige så fantastisk at komme hjem til heltemodtagelse. På Dana Cups Facebook-side har vi fanget en video fra Ecuador. Det er holdet fra Filanbanco, der modtages ved hjemkomsten i 1987.

Videoen fra modtagelsen kan ses her , og det kan jo ske, at det er sådan en oplevelse, der venter dig, når du sammen med holdkammeraterne vender hjem fra Dana Cup 2013.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down