PES 2018

21. jun 2017
jonasogmads

Deltagerne ved Dana Cup får mulighed for at spille PES 2018 før spillet er udgivet.

 

Partnerskabet mellem Dana Cup og den Japanske Digitale Entertainment virksomhed KONAMI er bekræftet.

Dette nye samarbejde vil skabe en endnu stærkere synergi mellem spillet på grønsværen og fodboldspillet Pro Evolution Soccer, da de unge vil få mulighed for at udvikle deres fodboldtalent samt forstærke deres sociale sammenhold også udenfor banen.
 
I PES 2018 teltet under Dana Cup ugen, vil KONAMI give deltagerne en eksklusiv oplevelse ved at være nogen af de første der får mulighed for at spille PES 2018 før spillet udgives. Ydermere vil deltagerne møde PES League spillere, som igennem workshops vil give deltagerne et indblik i, hvordan det er at spille i større e-Sports turneringer og hvad der skal til for at blive en succes. PES spillerne vil videregive deres erfaringer, så deltagerne kan udvikle deres talent både i spillet men også på banen, da især taktiske kundskaber kan overføres direkte fra Pro Evolution Soccer til fodboldbanen.
 
PES 2018 og Dana Cup har et fælles mål at udvikle og styrke de unges sammenhold, kundskaber og passion for fodbolden i hele verden. Derfor har begge parter også store forventninger til samarbejdet.
 
“Vi er meget glade for partnerskabet. For os begge handler det om at samle unge fra hele verden i fodboldens navn. Vi samarbejder med de største klubber og atleter i verden fra FC Barcelona, Liverpool FC til Usain Bolt, men ligeså vigtigt er det at støtte op omkring talent- og ungdoms udviklingen”, siger Jonas Lygaard, Senior Director, Brand & Business Development hos Konami Digital Entertainment BV KONAMI.
 
Jette Andersen, Direktør for Dana Cup udtrykker også sin store begejstring for det ny partnerskab med KONAMI og fremmer endnu engang vigtigheden i, at forene verdens ungdom gennem en række forskellige fodboldbegivenheder.
 
Du kan læse mere om det nye partnerskab her
 
 
 

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down