Verdens bedst fodbold

17. jul 2017
bolde 655x363

Verdens bedst fodbold klar til Dana Cup

 

SELECT, det danske fodboldfirma, der har ry for at levere Verdens bedste, ser frem til at sende de eftertragtede bolde på banen ved Dana Cup 2017.

SELECT har designet årets fodbold specielt til Dana Cup – den er blå til drengene og pink til pigerne... Det er en helt flot fodbold, som garanteret gør det muligt til at score mange flotte mål ved årets turnering.
 
Salgschefen hos Select, den tidligere danske landsholdsspiller Søren Busk, er overbevist om, at boldene triller perfekt i de over 2000 kampe, der spilles blandt unge fra hele verden. Hos Dana Cup betyder det enormt, at man nu kan give de unge en endnu større glæde, når de skal spille med en totalt pålidelig bold!
 
SELECT er grundlagt af dansk fodbolds legendariske målmand Eigil Nielsen, der i den grad havde øje for kvalitet og udvikling. SELECT-bolden er præget af stabilitet, og der bliver årligt solgt 3,5 millioner SELECT-bolde Verden over.
 
- Vi ser det som en yderligere blåstempling af vore bolde, at Dana Cup har valgt SELECT, siger Søren Busk. Det danske landshold har i over 65 år spillet med SELECT-bolde. Nu ser vi frem til, gennem aftalen med Dana Cup, også at blive en del af udviklingen i dansk ungdomsfodbold.

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down