Hjørring står bag Dana Cup

24. jul 2017
IMG 6432

Hjørring står bag Dana Cup

 

Med op mod 25.000 spillere, ledere og familiemedlemmer er Dana Cup naturligvis en vigtig begivenhed for Hjørring og dermed også for forretningerne. Derfor glæder event- og aktivitetschef Rikke Ejsenhardt fra Hjørring Handel sig også over en solid opbakning fra medlemmerne.
- Vores medlemmer står selvfølgelig bag Dana Cup, og 70 butikker holder hele uge 30 åbent til kl. 20, således at deltagerne i fodboldturneringen har mulighed for at shoppe, når de sidste bolde er sparket i mål, smiler Rikke Ejsenhardt, der desuden inviterer til en række gratis arrangementer i midtbyen.

Tirsdag eftermiddag er det muligt at teste evnerne til at stå på benene i kamp mod Sweeper Arm, som er kendt fra Ninja Warriors. Torsdag og fredag eftermiddag kan man dyste mod både Rodeo Football og Barcelona Kicker, hvor det også handler om dels at holde balancen på en fodbold og dels om at afprøve benmusklerne med Barcelona Kicker.
Torsdag spiller Jens Varmløse op til Four o’Clock Rock. Jens Varmløse er en talentfuld lokal musiker, som spiller country og pop på sin akustiske guitar.

Alle arrangementer foregår på Springvandspladsen, som ligger centralt i Hjørring By.

I anledning af Dana Cup er gaderne i midtbyen pyntet med fodbold t-shirts, som er hængt op som guirlander sammen med masser af fodbolde. Desuden er der ved butikkerne langt græsgrønne tæpper ud, som sender et tydeligt signal om fodbold.

- Målinger sidste år viste, at der hver dag i uge 30 var mellem 24.000 og 34.000 gæster i midt byen, så det siger sig selv, at Dana Cup er en vigtig begivenhed for Hjørring, og derfor er der selvfølgelig heller ingen tvivl om, at byens butikker står bag denne fantastiske turnering, fastslår Rikke Ejsenhardt.
 

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down