Dommere får erfaring på Dana Cup

25. jul 2017
Dommerefaaerfaring

Dommere får erfaring på Dana Cup

I New Zealand er rugby den helt store sportsgren med fodbold på en af de næste pladser. Så selv om Calvin Berg og Benjamin O’Connell har dømt fodbold i flere år, kan de sagtens få nyttig erfaring ved at dømme fodboldkampe på Dana Cup.
Calvin Berg fik sit dommerkort i 2008, mens Benjamin O’Connell har dømt i syv år. De er de første dommere fra New Zealand på Dana Cup, og de er begejstret.

- Vi vil helt sikkert gerne komme igen, men det er en kostbar tur, hvor vi har rejst i to døgn om ad Australien og Dubai, før vi landede i Danmark sent søndag aften, fortæller Calvin Berg, der i virkeligheden slet ikke stammer fra New Zealand.

- Jeg er født og opvokset i USA men flyttede for fem år siden til New Zealand for at færdiggøre min uddannelse. New Zealand er meget mere afslappet og uhøjtideligt end USA, smiler han.

- Efter Dana Cup rejser vi til en turnering i Sheffield i England. Vi er på en lang og dyr rejse, så vi benytter lejligheden til at få mere erfaring fra europæisk fodbold, siger Calvin Berg, der har byttet new zealandsk vinter med temperaturer tæt på frysepunktet ud med typisk dansk sommer.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down