Scene til ekstra store oplevelser

25. jul 2017
IMG 0295

Scene til ekstra store oplevelser

Dana Cup er et overflødighedshorn af store oplevelser. Fodbold, venskaber og events går op i en højere enhed og bliver for de fleste et minde for livet. Alligevel har organisationen bag verdens tredje største fodboldturnering for ungdomshold i mange år drømt om en scene til at præsentere ekstra store oplevelser. Specielt gode fodboldkampe. Specielt spændende events.

- Derfor har vi i år indrettet fodboldbanen tættest på centerområdet til en egentlig centercourt, dedikeret til de helt særlige oplevelser. Ved banen er opstilet tre tribuner og i år har området bl.a. været brugt til træninger med Liverpool FCs dygtige trænerstab, events med New Balance og PES2018, men i princippet er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke events eller kampe vi kan tilbyde på centercourt, påpeger manager for Dana Cup, Jette Andersen.

- Centercourt er også et oplagt tilbud til lokale borgere for at opleve nogle af højdepunkterne ved Dana Cup på tætteste hold, understreger direktøren, der i øvrigt er imponeret over den høje standard på hele eventområdet.

- Jeg synes, at vi for det første kan tilbyde spillerne, deres ledere og familier en fantastisk bred palette af muligheder, som de kan forlyste sig med, når der ikke er kampe på vores 60 fodboldbaner. Men jeg synes også, at kvaliteten af vores tilbud er imponerende høj. På Dana Cup vælger vi fra øverste hylde, og det høje kvalitetsniveau går igen i udbuddet af events og øvrige tilbud, synes Jette Andersen.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down