Awards uddelt for første gang

26. jul 2017
awardsfoerstegang

Awards uddelt for første gang

 

Med 36 udgaver af Dana Cup i bagagen er der knyttet rigtig mange uvurderlige venskaber gennem årene. Venner, som er trofaste over for Dana Cup. Venner der virker som fantastiske ambassadører for vores turnering. Venner der kommer her - år efter år - og efterfølgende udbreder et positivt kendskab til turneringen. Venner der sørger for, at rigtig mange hold kommer til Hjørring og Dana Cup.

I år vil vi tage hul på uddeling af en ny ærespris ”Dana Cup Honor Award” og vi har denne gang valgt at hædre og takke fire personer.

Inger Mostad har fra sit domicil hos Dues Sportsrejser i Grimstad i Norge arbejdet energisk og loyalt over for Dana Cup. Hun er årsag til, at vores turnering har så mange norske deltagere. Inger nøjes ikke med at betjene de norske hold hjemme i Norge. Hun tager hvert år med til Hjørring for at følge sine norske kunder - vores gæster - helt på plads. En påskønnelsesværdig indsats. Til lykke Inger

Ingo Müller fra Düren Niederau i Tyskland kommer hvert år til Dana Cup med et stort hold unge spillere, der præsterer godt i vores turnering. Vi tror, at Ingo føler sig hjemme på Dana Cup. Han vil i hvert fald – året igennem huske os her i Hjørring. Armbånd fra samtlige turneringen, han har deltaget i pryder hans underarm året igennem. Ingo er en rigtig Dana Cup ambassadør. Tak for det og til lykke.
Sven Erik Jensen har været en fornem Dana Cup ambassadør lige fra den dag, vi fik øjnene op for, at der skulle hentes deltagere med fra det store amerikanske kontinent. År efter år er Sven Erik mødt op med amerikanske hold - også hold fra de mere eksotiske steder af USA. Det er med til at sætte kolorit på Dana Cup. Tak for de mange års engagement og til lykke med prisen.

José Guimarães Júnior kendt af alle som Jockey’en. I over 30 år er jockeyen kommet til Dana Cup med ungdom, han har samlet hjemme i Sao Paulo. Der giver han dem såvel skole- som fodbold opdragelse. Jockeyens drenge ”Pequeninos do Jockey” hæver hvert år standarden på Dana Cup. Jockeyen selv er en værdsat institution, som vi heller ikke måtte undvære i 2016, selv om han skulle løbe med den olympiske ild hjemme i Brasilien. Han rejste hjem fra Gothia Cup i Gøteborg, løb med ilden og næste dag satte han sig i flyet for at komme tilbage til sine drenge på Dana Cup. Tak for din store indsats og dit enestående eksempel. Hjertelig til lykke!

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down