Liverpool er beæret over at være til Dana Cup

26. jul 2017
Liverpoolhaaber

Liverpool er beæret over at være til Dana Cup

 

Med sejre på 8-2, 3-0 og 4-0 er Liverpool FC i Klasse G16 godt på vej mod drømmen om at nå finalen i klubbens første Dana Cup. G16-pigerne er en del af den verdensberømte klubs Ladies Academy.
- Pigerne får en del ekstra opmærksomhed, netop fordi de kommer fra Liverpool FC, smiler RTC Manager i Liverpool Ladies Academy, Ianthe Mumford.

Alle spillerne er optaget på akademiet efter prøvetræning. De kommer typisk fra et større område omkring Liverpool, hvor også Everton har sit eget akademi. Pigerne bor ikke på akademiet, hvor de træner flere gange om ugen og spiller kampe i weekenden.
 
- Pigerne er meget dedikeret til fodbold og som en følge heraf er de meget fokuserede. Vi erkender at standarden er meget høj. Det er en international turnering med nogle fremragende hold og vi er beærede over at være en del af årets turnering, smiler Ianthe Mumford.

Det er første gang, at Liverpool Ladies Academy deltager i så stor en turnering som Dana Cup. Sidste år deltog gruppen i en turnering i Island, men Ianthe Mumford understreger, at akademiet gerne kommer igen til Dana Cup, hvis det er muligt.

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down