New Balance ved Dana Cup

26. jul 2017
Richard Wright

New Balance ved Dana Cup

 

D. 1. juli var startskuddet på den nye sponsoraftale mellem New Balance og Fortuna Hjørring og Dana Cup, hvilket gør sig synlig ved dette års turnering . På nuværende tidspunkt er New Balance allerede sponsor for topklubber som Liverpool FC, Celtic FC, FC Porto, Sevilla FC and LOSC Lille.

- Det er vores første år som hovedsponsor. For at være ærlig er jeg her bare for at se mig godt omkring og danne mig et indtryk af, hvor enormt stor turneringen er. Og jeg må sige, at jeg er meget imponeret, siger General Manager hos New Balance Football Richard Wright, som netop er taget til Dana Cup for selv at opleve tuneringen.
- Jeg synes, at vi er kommet godt fra start. Det har virkeligt vist sig at være en stor hjælp at have drengene fra Liverpool og selvfølgelig Robbie Fowler med. Han har vist sig som den absolutte superstjerne, han er, siger Richard Wright og tilføjer, at de to trænere fra Liverpool har præsteret et fantastisk flot arbejde.

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down