Amerikanske forældre på europæisk rundrejse

27. jul 2017
Amerikanske

Amerikanske forældre på europæisk rundrejse

 

En større gruppe forældre fra North Carolina, USA, har i år valgt at tage med deres 34 Lake Norman Soccer Club spillere og 2 trænere til klubbens fjerde Dana Cup. Før ankomsten til Dana Cup rejste gruppen til Island, hvor de spillede nogle træningskampe mod lokale hold. Samtidig var der tid til at nyde islands natur såsom Gulfoss vandfaldet og den blå lagune. Forældrene synes godt om denne kombination af fodboldkampe og sightseeing.

’Vores klub har deltaget i nogle år. Det er en stor oplevelse for os alle. Det giver vores børn mulighed for at se hold fra hele verden og som forældre er det dejligt at være del af et meget familie venligt fodbold miljø med hold fra mange lande og samtidig holde lidt ferie. Desuden får vi mulighed for at knytte tætte bånd til vores hold og klub. Herved skabes en holdånd og på samme tid har vi mulighed for at se vores børn spille fodbold,’ siger Cedric Coco.

Cedric Coco er desuden meget imponeret over kammeratskabet til Dana Cup, fordi det er ligesom et miniature VM, og han synes endvidere, at Hjørring og Dana Cup har skabt den utrolige atmosfære.

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down