G16 Finale 2017

29. jul 2017
G16finale2017

Liverpool FC (ENG) – Ottestad IL (NOR) 2-1 (2-1)

Engelske hold er sjældne gæster ved finalerne på Dana Cup. Sidst et engelsk pigehold rejste hjem med guldmedaljerne var i 2009, da Ipswich Town vandt i Klasse G16. Lørdag skulle Liverpool FC forsøge at løfte arven, og det gjorde de rødblusede fra Mersey-side på fornemste vis. I klubbens første Dana Cup, kunne Liverpool FC hæve pokalen som klassens bedste efter en sejr på 2-1 over Ottestad.

Liverpool bragte sig foran allerede efter to minutters spil, men Ottestad svarede lynhurtigt tilbage med en udligning bare tre minutter senere. Efter 17 minutter bragte Liverpool sig igen foran på en uheldig opspilsfejl hos Ottestad.

Efter pausen var det Ottestad, der svingede taktstokken. Holdet fightede sig mere og mere ind i kampen, og et skud på den ene opstander havde fortjent bedre.
Men efterhånden som kampen skred frem, blev chancerne færre, og da Ottestad ikke var i stand til at omsætte en pæn mulighed bare sekunder før sidste fløjt, måtte de norske jenter glæde sig over, at de vandt sølvmedaljerne.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down