SGV Surf SC - USA

17. okt 2017
yourstory17.10.17

Fortæl din historie - SGV Surf SC - USA - B16

 

Fortæl os kort historien om din klub / dit hold?

Vores klub SGV Surf SC er direkte tilknyttet San Diego Surf SC. Vi er en afdeling bestående af hold fra 2001/2002, hvor kernen består af otte 2002-spillere. Vi har været sammen i mere end tre år. Vi er i toppen, hvad angår ungdomsudvikling og betegnes som en af de bedste klubber i USA. I 2018 har Surf SC eksisteret i 41 år.

Er det din første gang på Dana Cup, hvis ikke, hvor mange gange har din klub deltaget før?

I 2018 er vi for første gang med på Dana Cup, men det bliver ikke vores sidste besøg. Vi har to spillere med international erfaring. En vandt Cup nr. 1 i 2016, og en har vundet både Cup nr. 1 i 2016 og Gothia Cup i 2015. Det er en speciel gruppe drenge, der stiller op i Dana Cup 2018.

Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2018?

Vi har et fremragende hold, og når det fungerer bedst, kan vi konkurrere med et hvilket som helst hold i Californien. Vi har store forventninger til Dana Cup, som vi satser på at vinde. Vores primære mål er at finde den rette spillestil og komme gennem vores gruppe som tophold. Et andet mål er, at undgå modstandernes scoringer og selv score passende. Det er jo den nemmeste vej til og forudsætningen for, at vi kan vinde. Endelig ser vi frem til at opleve Danmark og møde mange andre unge, som vi kan komme i forbindelse med og skabe venskab med – et venskab, der kan vare resten af vores liv.

www.sgvsurf.com 

Video Promo / Video Interview 1 / Video Interview 2

Premier International Tours

yourstory1 17.10.17

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down