New Balance Football

02. nov 2017
NB 02.11.17

Nye farver på Visaro og Furon

 

Nye farver for spillere som ’Dictate the play’ og ’Devastate the defence’

New Balance Fodbold løfter sløret for nye friske farveopdateringer for Furon 3.0 og Visaro 2.0. Den nye farve på Furon er en kombination af Bolt og Royal Blue med Energy Red detaljer der skiller sig ud fra mængden. Visaro er opdateret med en sort finish på oversiden af skoen kombineret med Bolt Blue på snørebånd og knopper.

Furon 3.0 er designet for spillere, der definerer resultatet af en kamp ved at Devastate the defence. Støvlerne er designet med tanke på acceleration og præcision. En letvægts konstrueret hybrid mesh med solid støtte. Furon er designet med en letvægts TPU/Polyester mesh øvre for eksplosiv kraft og god føling med bolden. En testbaseret REVlite sål der giver retningsbestemt trækkraft målrettet mod accelerationsbevægelser og støddæmpning. Furon-spillerne Jesus Navas og Kevin Mirallas debuterer i de nye støvlefarver i kamp denne weekend.

Som supplement til denne udgave er der en ny farve til Visaro 2.0 støvlerne. Spillere med Visaro kommer på banen for at Dictate the play. Med bevægelighed, afleveringspræcision og game changing kreativitet påvirker de spillet overalt, hele tiden, hver gang. Visaro hjæper med at levere ultra præcise lange og korte pasninger, samt Game Changing løb og bevægelser.

Manager for New Balance Fodbold Richard Wright har udtalt følgende om de nye farveopdateringer “Furon 3.0 er blevet modtaget rigtig godt, og derfor har vi i et tæt samarbejde med vores spillere udviklet en ny farvekomposition for både Furon og Visaro. Det er et rent og dristigt sæt farver, som umiddelbart nemt kan genkendes på banen, og vi er sikre på, at både pro- og parkspillere vil synes rigtig godt om dem”.

De nye Furon og Visaro støvler vil være globalt tilgængelige på: 

www.newbalance.com/football (US)
www.newbalance.co.uk/football (UK) 

fra den 2. november 2017.

NB2 02.11.17
 

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down