Minsk FC - Belarus

27. nov 2017
minsk2

Fortæl din historie - Minsk FC - Belarus - G13 og G12


Fortæl os kort historien om din klub / dit hold?
Er det din første gang på Dana Cup, hvis ikke, hvor mange gange har din klub deltaget før?
Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2018?

Piger fra FC Minsk i Hviderusland er vinderne af Dana Cup 2017 i den yngste kategori G12. Dette år gjorde et ukendt hold fra hjertet af Vesteuropa en fantastisk rejse på 1900 km. i bus, og vandt alle deres kampe i turneringen. I det indledende gruppespil opnåede de et overraskende resultat med 25 mål i modstandernes mål. Nu er det på tide at finde ud af, hvem de er?
 
Holdets træner Andrei Makhnach fortæller historien: ”FC Minsk er den største fodboldskole i landet. Omkring 1000 drenge og 250 piger lærer at spille fodbold her. Jeg er træner for pigerne som er født i 2005-2006. Vores historie startede den 15 september 2014. Det var første gang jeg samlede 8-9 årige piger til fodboldtræning. Jeg har hele tiden udvalgt de mest talentfulde piger i byen og lært dem at spille fodbold med glæde og forståelse for spillet. Nu har vi vundet alle lokale turneringer på alle niveauer. Så Dana Cup 2017 var som en stor eksamen. Vi klarede det perfekt; pigerne viste deres høje niveau. Vores hold var glad for ikke kun at være en del af turneringen, men at kunne kalde sig vinder af sådan en kæmpe stor sportsbegivenhed som Dana Cup. I 2018 kommer vi med 2 meget dygtige hold, som vil gøre alt for at vise deres bedste fodbold færdigheder i G12 og G13.
 
Vi inviterer alle til at besøge vores Youtube kanal her og til at følge alle nyhederne fra vores dagligdag. Jeg er helt sikker på at mindst 1 eller 2 af disse piger fra vores hold kommer til at brillere i toppen af verdens kvindefodbold. Dana Cup gav os muligheden for at tro på vores styrker. Atmosfæren ved Dana Cup er den bedste, vi nogensinde har oplevet, og vi vil vende tilbage dertil igen og igen.”
 
Her er en sjov video fra vores Dana Cup eventyr i år, se her
 

minsk3 
minsk

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down