JVW - Sydafrika

11. jan 2018
JVW U16

Fortæl din historie - JVW - Sydafrika - G16


Fortæl os kort historien om din klub/dit hold?

Pigeafdelingen fra JVW, herunder JVW FC og JWC pige skoleliga, blev etableret i 2012 af Janine van Wyk, anfører for Sydafrikas kvindefodbold og nuværende Houston Dash forsvarsspiller. Disse 2 programmer giver kvindefodbolden muligheder på forskellige niveauer. I 2017 bestod skoleligaen af 74 skoler og totalt 147 skolehold som U15, U17 og senior i områderne Johannesburg og Pretoria. På denne måde kan man forbedre fodboldfærdighederne fra græsrods niveau og hjælpe med at forbedre konkurrenceevnen og vigtigst, kærligheden til spillet.    

JVW FC tager imod piger fra 6 år og hele vejen op til nationalt senior niveau. I klubbens struktur er der en udviklingsafdeling (for begyndere), et U14 hold, et U16 hold, et senior hold, et førstehold og et old girls hold. Førsteholdet deltager i landets bedte række for kvinder, SASOL ligaen, og sluttede som runners-up i 2016 i deres debut i SASOL ligaens nationale mesterskab.  Janine van Wyk optrådte som spillende træner i holdets succesfulde år, inden hun skrev kontrakt med NWSL. 

Vores ungdomshold består af omkring 40-50 piger som er passionerede og dedikerede til kvindefodbolden, og deres fælles mål er at spille professionelt. Det er her vores høje niveau på træningsprogrammer træder i kraft, hvilket resulterer i udvælgelsen til det nationale hold.  

Er det din første gang på Dana Cup, hvis ikke, hvor mange gange har din klub deltaget før?

Vi har deltaget i Dana Cup 1 gang tidligere, i 2016 hvor vi deltog med et juniorhold (en kombination af nogle U14 piger og U16 piger), så dette er vores 2 deltagelse i Dana Cup.

Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2018?

Vores mål og forventninger til Dana Cup 2018 er en smule anderledes end ved vores debut. Dengang tog vi afsted for at opnå erfaring og lære niveauet i kvindefodbold i udlandet. I år vil vi gå efter at gå videre, måske med en plads i semifinalen.

Website: www.jvw5.co.za

Facebook: jvwgirlsfootball

Twitter: jvwgirlsfootbal

Instagram: @jvwgirlsfootball

jvw

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down