IF Brommapojkarna

16. jan 2018
bm1

Fortæl din historie - IF Brommapojkarna - Sverige - G14


Fortæl os kort historien om din klub/dit hold?

Er det din første gang på Dana Cup, hvis ikke, hvor mange gange har din klub deltaget før?

Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2018?

Fodboldklubben IF Brommapojkarna blev stiftet i 1942, og i dag har vi 250 hold i forskellige aldersgrupper med totalt 4000 aktive spillere og 700 trænere. Vores vision er, at alle skal føle sig meget velkommen til at spille på hvilket som helst af vores hold og forbinde fodbold med glæde. Vi har et akademi for både drenge og pigehold med akademitrænere. Alle de andre hold bliver trænet og instrueret af forældre. Det yngste hold i vores klub starter ved 8 år, og vi har normalt omkring 35 nye hold hver sæson.

Vores navn Brommapojkarna oversættes “Bromma drengene” men ca. en fjerdedel af holdene er pigehold, og klubben arbejder med mange ambitiøse initiativer for at udvikle pige og kvindeholdene til fremtiden.

Vi tror, vi er den fodboldklubklub i Europas med flest registrerede spillere, og på nuværende tidspunkt har vi 63 professionelle spillere i forskellige ligaer i Europa, som er blevet udviklet igennem vores ungdomsafdeling. Sidste år hvor Sverige spillede VM kvalifikation mod Frankrig i Rusland, havde vi 3 spillere med i startopstillingen, som startede med at spille i IF Brommapojkarna som børn.

I Dana Cup skal vi spille G14. Vores hold er et udviklingshold til akademiholdet, og vi både træner og spiller kampe lige så tit som akademiholdet. I 2017 har vi totalt spillet 80 kampe. Holdet er et mix af spillere fra forskellige dele af Stockholm, og vi holder stærkt fokus på holdånd og sociale aktiviteter. Denne vinter har vi f.eks. prøvet wrestling og kick.boksning træning sammen.

Alle vores ligakampe bliver spillet på kunstgræs, og i løbet af vinteren spiller vi indendørs 5´mands futsal på håndboldbaner eller i klubbens indendørs arena som har plasticgræs.

Ved Dana Cup ser vi frem til at spille på jeres græsbaner som ser fantastiske ud på billederne, og det vil også blive vores første turnering i udlandet.

Website: http://ifbp.se

Facebook: https://www.facebook.com/brommapojkarna/

Twitter: https://twitter.com/ifbp

Instagram: https://www.instagram.com/bpf04u/

bm3

bm4

bm2

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down