Dana Cup allierer sig med Caribien

27. jan 2018
Aftale Trinidad
Foto: Så er det en aftale! Teknisk chef Anton Corneal er klar til at føre Dana Cup frem i Caribien. Jette Andersen og Alison Leigh Forman har store forventninger til dette samarbejde.

Dana Cup allierer sig med Caribien

Det ser ud til, at Dana Cup kommer til at score i Caribien. På et møde på Ato Boldon Stadium i Trinidad/Tobago - 30 km uden for Port of Spain - har direktør Jette Andersen og Alison Leigh Forman fra marketing lavet aftale om, at Trinidad/Tobagos fodboldforbund markedsfører Dana Cup – ikke alene i Trinidad/Tobago, men også i det øvrige caribiske nationer, som man er i daglig forbindelse med.

- Vi fik en meget fin modtagelse hos fodboldforbundets tekniske leder, Anton Corneal, der har ansvaret for nationens sportslige udvikling. Han er meget interesseret i selv at sende hold fra Trinidad/Tobago til Dana Cup, og han har en forvisning om, at flere andre caribiske nationer også vil være interesseret, fortæller Dana Cups direktør, Jette Andersen.

- Hold fra Caribien er yderst interessante på Dana Cup. Det er sådanne hold, europæiske nationer er vilde med at møde, sige Alison Leigh Forman.

- Vi har jo en del sydamerikanske hold, bl.a. fra Brasilien, som leverer Samba-fodbold. Det vil være fantastisk hvis vi kan tilføje flere hold, der kan lave opvisning med caribisk calypso-fodbold.

Foruden deltagelse i Dana Cup er Anton Corneal også åben for at undersøge muligheden for et nærmere helårligt samarbejde på eliteplan mellem Trinidad/Tobago og Fortuna Hjørring.

Tribunsnak

Foto: Det blev også til en fodboldengageret snak på tribunen på Ato Boldon Stadium i Port of Spain

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down