Trinidad-piger drømmer om Fortuna

29. jan 2018
pigerfratogt

Trinidad-piger drømmer om Fortuna

Dana Cup arbejder hele tiden på at gøre turneringen endnu mere international. Det betyder bl.a., at der er besøg rundt om i Verden. Senest har Dana Cups direktør Jette Andersen og Alison Leigh Forman fra Marketing været i Caribien, for at give turneringen et yderligere eksotisk præg. 

Interessen for Dana Cup er stor, og samtidig viser der sig interesse for Dana Cups moderklub Fortuna.

To langlemmede fodboldspillere fra Trinidad & Tobago drømmer om at løfte karrieren i Fortuna Hjørring. De to 26-årige piger, Kamika Forbes (midtbane og forsvar) og Rhea Belgrave (centralt forsvar) opsøgte Jette Andersen og Alison Leigh Forman fra Dana Cups marketing, i Trinidad & Tobago i forbindelse med de nord-og mellemamerikanske CONCACAF-mesterskaber for U20 kvindelandshold

Begge piger er netop vendt hjem til Trinidad & Tobago fra college-ophold i USA, hvor de har haft fodbold, som ”hovedfag”, og nu føler de, at vejen frem går om ad europæisk fodbold - allerhelst via Fortuna i Hjørring.

Den tekniske chef i Trinidad & Tobagos nationale fodboldforbund, Anton Corneal, svømmer over med anerkendelse af de to kvinder. Lever de op til blot en lille del heraf, har de noget at komme efter i Fortuna.

- Vi har ikke set Kamika og Rhea på banen, men udelukkende hørt om deres bedrifter.

Jeg kan godt forestille mig, at de får mulighed for at komme og træne hos os. Men vi skal passe på ikke at stille noget urealistisk i udsigt. Vi må ikke skuffe dem.

Nu taler vi videre med Kamika og Rhea og Anton Corneal, som ønsker, at hans piger prøver kræfter med dansk fodbold.

I Fortuna og på det nye Dana Cup Academy, skulle der være tilstrækkelig rummelighed til at tage i mod de caribiske piger og give dem en chance. 

Så øjner både Fortuna og Dana Cup i øvrigt en mulighed for et mere fast samarbejde med Trinidad & Tobago – ja måske endda med en større del af Caribien.

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down